Jak nastavit soukromý účet na TikTok (tutoriál)

Jak si můžete nastavit soukromý účet na TikTok?
Ve videu vám ukážu, jak nastavit soukromý účet na TikTok.

Když svůj účet nastavíte jako soukromý, všichni, kdo vás již sledují, vás budou i nadále sledovat, ale noví uživatelé

, kteří chtějí vidět vaše příspěvky, budou muset podat žádost, kterou můžete buď schválit, nebo odmítnout.

Jak smazat svůj účet TikTok

1. Otevřete aplikaci TikTok na svém zařízení iPhone nebo Android a v případě potřeby se přihlaste ke svému účtu.

2. Přepněte do sekce „Já“.

3. Klepněte na tři tečky v pravém horním rohu obrazovky.

4. Vyberte možnost „Spravovat můj účet“.

5. Klepněte na „Odstranit účet“ v dolní části obrazovky.

6. Pokračujte podle pokynů na obrazovce a potvrďte výběr, který chcete odstranit.

Možná budete muset projít procesem ověření po klepnutí na „Smazat účet“ v dolní části stránky „Spravovat můj účet“, pokud jste například k vytvoření účtu TikTok použili svůj účet Google.

 

Video návod můžete zhlédnut zde – https://www.youtube.com/watch?v=9xWp7_rtxOo
Budu rádkdyž budete odebírat kanál Rychlé Tutoriály na YouTube – https://www.youtube.com/channel/UCh2tEQgqDvQ7dvikmWjPf6g?sub_confirmation=1
Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte. View more
Cookies settings
Přijmout
Cookie & GDPR
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Tyto webové stránky nepřijímají od uživatelů žádné osobní údaje! Zde si můžete nastavit cookies.
Save settings
Cookies settings